Gorące Babeczki Kakaowo-Marshmallow
Gorące babeczki kakaowo-Marshmallow mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 111 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 11 i kosztuje 43 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 11 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, pianki, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj BEZMLECZNE BABECZKI KAKAOWE Z NADZIENIEM Z MASŁA ORZECHOWEGO, POLEWĄ Z PIANKI, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Ciasteczka Kakaowo-Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki; całkowicie ostudzić.
W międzyczasie gotuj 1 szklankę pianek, półsłodkiej czekolady i mleka w dużym rondlu na małym ogniu, aż pianki i czekolada zostaną całkowicie stopione i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, stale mieszając.
Wlać do dużej miski; ostudzić 30 min.
Ubić ostudzony ubijak do mikstury prawoślazu; rozprowadzić na babeczkach. Na wierzchu pozostały Pianki i proszek kakaowy.