Golonki jagnięce z cytryną i białą fasolą
Golonki jagnięce z cytryną i białą fasolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.59 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sok z cytryny, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą, Golonki jagnięce z białą fasolą i kabaczkiem, oraz Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać połowę jagnięciny na patelnię i gotować 9 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć jagnięcinę z patelni. Powtórz procedurę sprayem do gotowania i pozostałą jagnięciną.
Dodaj cebulę i marchewkę na patelnię; gotuj przez 4 minuty, często mieszając. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać w winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać skórkę i kolejne 4 składniki (przez pieprz); gotować 5 minut.
Dodać jagnięcinę i bulion; doprowadzić na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i dusić 2 1/2 godziny lub aż jagnięcina jest bardzo delikatna.
Jagnięcinę i warzywa wyjąć z patelni łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Umieść dużą plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki lub miski o pojemności 8 filiżanek.
Wlać mieszaninę bulionu do worka; odstawić 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę i ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
Spuścić krople do patelni, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz.
Połącz sok i 1 szklanka fasoli w małej misce; zacieru widelcem do pasteli.
Dodać mieszaninę soku i pozostałych fasoli do patelni; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodać mieszaninę jagnięciny; gotować 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.