Golonki jagnięce z Ancho Chile MIODOWA glazura

Golonki jagnięce z Ancho Chile MIODOWA glazura
Golonki jagnięce z Ancho Chile miód glazury jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Na $4.9 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Jeśli masz jogurt, liść laurowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Stelaż jagnięcy z Ancho-miodową glazurą, Ancho Chile Indyk z klonową glazurą Bourbon, oraz Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku lub emaliowanym garnku do pieczenia. Trzonki Sear ze wszystkich stron i odstawić. W tym samym garnku, podsmażyć cebulę i czosnek 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj 2 chili ancho, pomidory i bulion z kurczaka. Doprawić kminkiem, liściem laurowym, solą i pieprzem. Krótko zagotować, a następnie powrócić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 2 do 2 1/2 godziny. Mięso powinno być gotowe do odpadnięcia z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby glazura: przykryć 6 chili ancho wrzącą wodą i moczyć przez 10 minut. W maszynce połączyć chili, 1 szklanka wody, miodu i skórki pomarańczowej. Proces do gładkiej; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Papryka ChiliPapryka Chili
GlazuraGlazura
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Aby polewa: w małej misce, wymieszać jogurt, kolendra i sól. Przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Gdy trzonki są gotowe, wyjąć je z holenderskiego pieca i umieścić je w naoliwionej patelni do pieczenia. Zwiększ temperaturę piekarnika do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
8
Rozłóż glazurę na trzonkach i wróć do piekarnika, aż powstanie lekka skorupa, 6 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na dużych talerzach otoczonych pomidorową podstawą i zwieńczone orzeźwiającą mieszanką jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JogurtJogurt
BazaBaza
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn