Need a dairy free main course? Duszone golonki cielęce z polentą mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bazylia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 44 minuty. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Duszone Golonki Cielęce, Golonki Cielęce Duszone W Winie, oraz Duszone Golonki Cielęce W Stylu Mediolańskim dla podobnych receptur.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Posypać mieszankę cebuli z zarezerwowaną mieszaniną mąki. Gotować 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodać bulion wołowy i wino; doprowadzić do wrzenia. Powrót cielęciny do patelni; przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub do cielęciny jest miękka.
Podczas gdy cielęcina stoi, połączyć wodę, mąkę kukurydzianą, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Wymieszać, przykryć papierem woskowym i kuchenką mikrofalową na wysokości 5 minut. Wymieszać, przykryć i nadal gotować w wysokiej 4 protokół lub aż polenta jest bardzo gęsta. Podziel polentę równomiernie pomiędzy 4 talerze. Łyżka off i wyrzucić tłuszcz z soków cielęcych.