Gofry Z Masłem Brązowym

Gofry Z Masłem Brązowym
Gofry z brązowym masłem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jeśli masz koszerną sól, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry Bananowe Z Masłem Brązowym, Gofry Z Brązowym Masłem, oraz Gofry Dyniowe Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić brązowe masło: roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, wirowanie patelni, aż lekko rumiane, 8 do 12 protokół. Odtłuścić pianę; odstawić brązowe masło na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać ciasto: ciepłe 1/2 szklanki mleka w małym rondlu na małym ogniu, aż osiągnie około 110 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Przełożyć do dużej miski i posypać drożdżami (nie mieszać). Odstawić do spienienia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij w 1/3 szklanki brązowego masła, rezerwując resztę do masłowania gofrownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Ubić mąkę, cukier, 1 łyżeczkę soli i pozostałe 2 szklanki mleka. Przykryć folią i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. rozgrzej gofrownicę; posmaruj zarezerwowanym brązowym masłem. Wymieszać jajka i sody oczyszczonej do ciasta. Łyżka 1/2 do 1/3 Puchar ciasto do gofrownicy i gotować, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku, podczas gdy reszta. Top zgodnie z życzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Kompot Winogronowy
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
WinogronaWinogrona
9
Przynieś 5 szklanek winogron bez pestek, 1 szklanka cukru, sok z 1/2 cytryny i 2 łyżki wody do wrzenia na szerokiej patelni na dużym ogniu. Gotować, mieszając, aż syropy, 30 protokół. Z ognia wymieszać 1 łyżeczkę wanilii i 3/4 szklanki posiekanych migdałów; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Bez PestekWinogrona Bez Pestek
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Glazura Pomarańczowa
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
11
Ciepła 3/4 szklanki Marmolady pomarańczowej, 1/4 szklanki wody, 2 łyżki soku z cytryny i szczypta soli na patelni na średnim ogniu, mieszając, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Zdjąć z ognia i ubić w 4 łyżki zimnego masła, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Cran-Apple Relish
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
14
Ugotować 3 posiekane obrane jabłka na patelni z 2 łyżkami masła na średnim ogniu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Dodaj 1/3 szklanki żurawiny, 1/4 szklanki cukru, 1 szklankę cydru jabłkowego, 1 podzieloną fasolkę wanilii i 1 skórkę pomarańczową. Dusić do syropu, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
JabłecznikJabłecznik
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
16
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn