Gofry Z Boczkiem Z Brązowego Cukru
Gofry z bekonem z brązowego cukru mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 735 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz boczek, maślankę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gofry Z Boczkiem Z Brązowego Cukru, Gofry Z Boczkiem Z Brązowego Cukru, oraz Gofry Z Boczkiem Z Brązowego Cukru.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj blachę do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania. Ułóż boczek na przygotowanej blasze do pieczenia i posyp 2 łyżkami brązowego cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący, a brązowy cukier karmelizowany, 10 do 15 minut. Natychmiast wyjąć boczek na deskę do krojenia; pokroić na małe kawałki i odstawić.
Rozgrzej gofrownicę; posmaruj sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki brązowego cukru, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Ubij jajka, maślankę, olej roślinny i wanilię razem w oddzielnej misce; złóż mokrą mieszaninę do mieszaniny mąki.
Dodać boczek i wymieszać, uważając, aby nie przesadzić.
Kadzi ciasto do rozgrzanej gofrownicy i gotować na złoty kolor; podawać na gorąco.