Gofry kukurydziane i Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów kukurydzianych i Cheddar. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 522 kalorie, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, cheddar, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gofry Kukurydziane Cheddar, Gofry Cheddar-Chile, oraz Szynka i Cheddar Kolacja gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93° i rozgrzej gofrownicę. W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i cukier. W szklanej miarce ubij mleko, jajko i masło.
Wlać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki i mieszać, aż tylko połączone. Złożyć kukurydzę i ser.
Gofrownica mgła sprayem do gotowania.
Wlać ciasto na ruszty i rozprowadzić na brzegach łopatką. Gotować, aż gofry będą złote, 5 do 7 minut.
Przełożyć na talerz, luźno przykryć folią i ogrzać w piekarniku. Powtórz z pozostałym cieście, zaparuj ruszty sprayem do gotowania przed każdą nową porcją.