Gofry cytrusowe z kompot Marmolada

Gofry cytrusowe z kompot Marmolada
Gofry cytrusowe z kompotem Marmoladowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sok z cytryny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gofry cytrusowe z kompot Marmolada, Marmolada z trzema cytrusami, oraz Marmolada Z Pomidorów Cytrusowych.

Instrukcje

1
Aby przygotować kompot, umieścić marmoladę, sok pomarańczowy, sok z cytryny i miód w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż Marmolada topi. Zmniejszyć ciepło i delikatnie wymieszać w pomarańczowych częściach; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
KompotKompot
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Aby przygotować gofry, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Mąki i kolejne 6 składników (przez gałkę muszkatołową) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz maślankę, 1/3 szklanki wody, olej rzepakowy, skórkę pomarańczową i jajko w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Zalać gofrownicę sprayem do gotowania; rozgrzać. Łyżka około 1/3 szklanki ciasta na 4-calowy gofr na gorącej gofrownicy, rozprowadzając ciasto na krawędzie. Gotować przez 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze i powtórzyć procedurę z pozostałym cieście. Cukier puder przesiać na wierzchu gofrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
6
Podawać z kompot pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Składniki

1Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite106opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3/4 szklanki mąki uniwersalnej (o3/4 szklanki mąki uniwersalnej (o1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)11 łyżka suszonego oreganoświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMarmolada pomarańczowa o obniżonej zawartości cukru (np. Smucker ' s)Marmolada pomarańczowa o obniżonej zawartości cukru (np. Smucker ' s)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreootarta skórka pomarańczowaotarta skórka pomarańczowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże kawałki pomarańczy (około 2 pomarańczy)świeże kawałki pomarańczy (około 2 pomarańczy)6krewetki i żyłkiCukier puderCukier puder0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePrażone kiełki pszenicyPrażone kiełki pszenicy99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3/4 szklanki mąki pszennej (o3/4 szklanki mąki pszennej (o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn