Przepis Gnocchi z dzikimi grzybami Ragu jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, marchew, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi z grzybowym Ragu, Gnocchi z grzybowym Ragu, oraz Truflowe Gnocchi z grzybowym Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połowę oliwy rozgrzać w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać połowę grzybów i gotować, aż złoty, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem, a następnie docisnąć do brzegów garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek i grzyby i gotować 3 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
5
Dodać grzyby cremini i gotować jeszcze 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając drewnianą łyżką, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
Dodaj wino; gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj pomidory, 2 szklanki wody, liście laurowe, kolendrę, koper włoski, płatki czerwonej papryki, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku. Dusić na średnim ogniu, około 30 minut (cienkie z wodą w razie potrzeby). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodać gnocchi, wymieszać i gotować przez 1 minutę po pływają, o 3 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
11
Przełożyć łyżką szczelinową do garnka z sosem i delikatnie wymieszać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.