Gnocchi z boczkiem i słodkim groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Gnocchi z boczkiem i słodkim groszkiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 427 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo liście tymianku, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj DeLallo Winter S: Gnocchi ze słodkim groszkiem i Prosciutto, Gnocchi ze słodkim groszkiem, pomidorami i masłem z szałwii, oraz Słodkie ziemniaczane Gnocchi z boczkiem i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj gnocchi i gotować przez 5 do 6 protokół.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodać boczek i gotować, aż lekko chrupiące. Wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Dodać czosnek i tymianek i gotować przez 30 sekund.
Odsączyć gnocchi i dodać go do patelni. Wymieszać z masłem, dodać groszek, szczyptę czarnego pieprzu i szczyptę soli i wymieszać do połączenia.
Dodać sok z cytryny i pozostawić smaki do mieszania. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Przenieść gnocchi do miski i służyć.