Gluten-Free Glazed Meatloaf

Gluten-Free Glazed Meatloaf
Gluten-Free Glazed Meatloaf może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz ketchup, okruchy cracker, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Balsamiczny glazurowany pieczony klopsik warzywny (bezglutenowy), Bezziarnowy klopsik z pomidorami, koprem włoskim i nasionami lnu (faza pierwsza, bezglutenowy, niskowęglowodanowy), oraz Klopsiki Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, połączyć wszystkie składniki klopsików.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozprowadzić mieszaninę na patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 lub 9x5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
W małej misce, połączyć wszystkie składniki glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozłożone na klopsikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub do momentu włożenia termometru na środek bochenka 71°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Drenaż.
7
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn