Gluten-Free Chex® Caramel Corn
Bezglutenowa Chex ® Caramel Corn może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 19. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka orzeszków ziemnych prażonych w miodzie, masło, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gluten-Free Chex® Caramel Corn, Czekolada Bezglutenowa Chex ® Caramel Crunch, oraz Nabiał Bez Kukurydzy Bezglutenowy Sos Karmelowy.
Instrukcje
Wyjąć i wyrzucić nieopakowane ziarna z popcornu. W dużej misce do mikrofalówki, wymieszać płatki, popcorn i orzeszki ziemne; odstawić.
W średniej misce do mikrofali, masło mikrofalowe, brązowy cukier, syrop kukurydziany i wanilia odkryte na wysokiej około 2 minut lub do momentu wrzenia mieszaniny, mieszając po 1 minucie.
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego pokrycia.
Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 5 do 6 minut, mieszając i skrobanie miski po każdej minucie.
Rozłóż na woskowanym papierze do ostygnięcia, około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aby się rozerwać. Przechowywać w szczelnym pojemniku.