Glazurowany Ajerkoniak Spritz
Szkliwiony ajerkoniak Spritz to Wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, złota mąka, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ajerkoniak Spritz Cookies, Glazurowany Chleb Z Ajerkoniakiem, oraz LEMON-GLAZED EGGNOG LOAF.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (jeśli używasz ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie, Rozgrzej piekarnik do325). W dużej misce, beat granulowany cukier i 1 szklanka masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić wanilią, 2 łyżeczki ekstraktu z rumu i jajko, aż będzie gładkie. Ubić w mące i 1 łyżeczkę gałki muszkatołowej.
Umieść 1/4 ciasta na raz w prasie do ciastek. Na arkuszu ciastek, formować pożądane kształty z ciasta.
Piec 6 do 10 minut, aż krawędzie są lekko rumiane. Cool 1 minuta; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
W małej misce wymieszać wszystkie składniki glazury z wyjątkiem gałki muszkatołowej łyżką, aż będzie gładka i wystarczająco cienka, aby mżeć.
Wlać mieszaninę do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; odciąć mały róg torby. Torba do wyciskania glazury na ciastkach. Przed ustawieniem glazury, posypać 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej na ciasteczka.