Glazurowany Łosoś Ze Świeżym Imbirem

Glazurowany Łosoś Ze Świeżym Imbirem
Glazurowany łosoś ze świeżym imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 4,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, filety z łososia, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Spróbuj Łosoś Glazurowany Imbirem, Imbir Sojowy Glazurowany Łosoś, oraz Miso-Imbir Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, dobrze mieszając. Odstawić 1/4 szklanki mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
3
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca; dodaj rybę. Łyżka 2 łyżeczki mieszanki soku pomarańczowego na każdym filecie; gotować 4 protokół. Włączyć ryby, i łyżka dodatkowe 2 łyżeczki mieszanki soku pomarańczowego na każdym filecie; gotować 3 do 4 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki soku pomarańczowego do patelni; miejsce na średnim ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 30 sekund lub aż sos będzie lekko gęsty. Łyżka sosu nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn