Glazurowany Łosoś Ze Świeżym Imbirem
Glazurowany łosoś ze świeżym imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 4,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, filety z łososia, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Spróbuj Łosoś Glazurowany Imbirem, Imbir Sojowy Glazurowany Łosoś, oraz Miso-Imbir Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, dobrze mieszając. Odstawić 1/4 szklanki mieszanki.
Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca; dodaj rybę. Łyżka 2 łyżeczki mieszanki soku pomarańczowego na każdym filecie; gotować 4 protokół. Włączyć ryby, i łyżka dodatkowe 2 łyżeczki mieszanki soku pomarańczowego na każdym filecie; gotować 3 do 4 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Dodaj zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki soku pomarańczowego do patelni; miejsce na średnim ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 30 sekund lub aż sos będzie lekko gęsty. Łyżka sosu nad rybą.