Glazurowane Kury Z Ogórkiem-Sałatka Z Kantalupy

Glazurowane Kury Z Ogórkiem-Sałatka Z Kantalupy
Glazurowane kury z sałatką ogórkowo-Kantalupową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 852 kalorie, 60g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, brązowego cukru, kur z dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Sałatka z kantalupy i ogórka, Sałatka z kantalupy i ogórka, oraz Sałatka Z Ogórka, Kantalupy I Kabaczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. kury doprawić solą i pieprzem, ułożyć na stelażu na patelni i piec 15 minut. W międzyczasie w miarce ubić sos chili, sok z limonki, brązowy cukier, oliwę z oliwek i 2 łyżeczki soli, aby rozpuścić cukier. Połowę mieszanki odłożyć do miski na sałatkę. Zagnieść kury z niektórych pozostałych dressing, następnie obrócić patelnię i nadal gotować, aż kury są złote i termometr włożony do najgrubszej części uda rejestruje 160 stopni F, o 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
RamięRamię
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W międzyczasie obrać i cienko pokroić kantalupę i szalotkę. Ogórek obrać, następnie podzielić na pół wzdłuż, posadzić i cienko pokroić. Wrzuć kantalupę, szalotkę i ogórek z zastrzeżonym sosem. Podzielić sałatkę między talerze. Użyj nożyc kuchennych, aby przeciąć każdą kurę na pół i umieścić jedną połowę na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Skropić soki z patelni kurami i sałatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn