Glazurowane Kotlety Jagnięce
Glazurowane kotlety jagnięce to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Glazurowane, Kotlety Jagnięce Szkliwione Wiśniami, oraz Kotlety Jagnięce Polane Miodem.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników ubić w małej misce.
Wlać mieszaninę do dużej wytrzymałej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym, rezerwując 1/4 szklanki; dodać kotlety jagnięce. Uszczelnij torbę i schłodź 2 godziny.
Usuń kotlety z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść kotlety na lekko nasmarowanym stojaku na patelni brojlerów.
Wymieszać razem zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki wina i miodu.
Kotlety Broil 3 cale od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygowanie mieszaniną miodu po 3 minutach.
* 12 kotletów schabowych można zastąpić kotletami żeberkowymi. Schab Broil 3 więcej minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.