Glazurowane i duszone żeberka z octem Sherry mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1348 kalorii, 48g białka, oraz 109 g tłuszczu każdy. Na 7,07 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z buraków, sherry, saszetki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Duszone Z Żurawiną, Ale-duszone musztardowe żeberka z frytkami, oraz Żeberka duszone tamaryndowcem z purée z trufli, purée z rzeżuchy i glazurowanymi grzybami Kurkowymi podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żeberka obtoczyć w Oliwie w garnku ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć na papierową płytkę wyłożoną ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Zdejmij patelnię z ognia i ostrożnie dodaj sherry i ocet sherry. Wróć do ognia i gotuj, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, przez około 5 minut. Należy zachować ostrożność, ponieważ alkohol może się zapalić po powrocie do ciepła. Jeśli się zapali, poczekaj, aż płomienie zgasną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Alkohol
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj resztę składników, z wyjątkiem masła, w tym rumiane żeberka, do garnka. Doprowadzić płyn do duszenia, przykryć i gotować przez około 3 godziny, lub aż żeberka są bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6
Wyjąć żeberka z garnka i odstawić na talerz. Odcedź płyn i wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać masło i mieszać, aż masło zostanie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
8
Dodać żeberka z powrotem do garnka i dobrze posmarować sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji