Glazurowane i duszone żeberka z octem Sherry

Glazurowane i duszone żeberka z octem Sherry
Glazurowane i duszone żeberka z octem Sherry mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1348 kalorii, 48g białka, oraz 109 g tłuszczu każdy. Na 7,07 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z buraków, sherry, saszetki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Babeczki brązowo-cukrowe z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Duszone Z Żurawiną, Ale-duszone musztardowe żeberka z frytkami, oraz Żeberka duszone tamaryndowcem z purée z trufli, purée z rzeżuchy i glazurowanymi grzybami Kurkowymi podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka obtoczyć w Oliwie w garnku ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć na papierową płytkę wyłożoną ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Zdejmij patelnię z ognia i ostrożnie dodaj sherry i ocet sherry. Wróć do ognia i gotuj, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, przez około 5 minut. Należy zachować ostrożność, ponieważ alkohol może się zapalić po powrocie do ciepła. Jeśli się zapali, poczekaj, aż płomienie zgasną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
AlkoholAlkohol
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj resztę składników, z wyjątkiem masła, w tym rumiane żeberka, do garnka. Doprowadzić płyn do duszenia, przykryć i gotować przez około 3 godziny, lub aż żeberka są bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6
Wyjąć żeberka z garnka i odstawić na talerz. Odcedź płyn i wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać masło i mieszać, aż masło zostanie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
8
Dodać żeberka z powrotem do garnka i dobrze posmarować sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Serwuj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn