Glazurowane Ciasteczka Rumowe

Glazurowane Ciasteczka Rumowe
Glazurowane ciasteczka rumowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, mleko, ekstrakt z rumu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Glazurowane Ciasteczka Z Cydru, oraz Glazurowane Ciasteczka Cytrynowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło lub margarynę w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością, aż bardzo kremowy. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru cukierniczego, ubijając do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Połączyć mąkę, orzechy i sól dodać do mieszaniny masła i ubić, aż tylko mieszane. Wymieszać z ekstraktem z rumu. Uformuj ciasteczka w 1-calowe kulki i umieść na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek. Spłaszczyć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 12 do 15 minut. Po ostudzeniu rozprowadzić polewą Rumową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz 3/4 szklanki cukru cukierniczego, mleko i 1/8 łyżeczki ekstraktu z rumu. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn