Glazurowana Tarta Owocowa Ze Skórką Kokosową

Glazurowana Tarta Owocowa Ze Skórką Kokosową
Glazurowane owoce tarta z skorupy kokosowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz brązowy cukier, truskawki, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), Tarta Ze Świeżymi Owocami Ze Skórką Migdałową, oraz Tarta gruszkowa szkliwiona z Rozmarynowo-kukurydzianą skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć białka jaj i brązowy cukier w małej misce, dobrze mieszając. Wymieszać płatki zbożowe i Kokosowe; puch widelcem aż do całkowitego pokrycia. Lekko naciśnij mieszankę zbóż na dnie i 1/2 cala w górę boków 10-calowej patelni sprężynowej pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w 350 przez 15 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Zdjąć boki patelni i umieścić skorupę na talerzu. Ułóż kiwi wokół zewnętrznej krawędzi skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić owoce rozłożone w dużej misce; mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodajemy nektaryny i truskawki; mieszamy delikatnie, aż owoce zostaną dokładnie pokryte. Kopiec owoców w centrum tart, i zorganizować atrakcyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
NektarynaNektaryna
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
6
Tartę pokroić w kliny i od razu podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn