Glazurowana Tarta Owocowa Ze Skórką Kokosową
Glazurowane owoce tarta z skorupy kokosowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz brązowy cukier, truskawki, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), Tarta Ze Świeżymi Owocami Ze Skórką Migdałową, oraz Tarta gruszkowa szkliwiona z Rozmarynowo-kukurydzianą skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć białka jaj i brązowy cukier w małej misce, dobrze mieszając. Wymieszać płatki zbożowe i Kokosowe; puch widelcem aż do całkowitego pokrycia. Lekko naciśnij mieszankę zbóż na dnie i 1/2 cala w górę boków 10-calowej patelni sprężynowej pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 15 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć. Całkowicie fajne.
Zdjąć boki patelni i umieścić skorupę na talerzu. Ułóż kiwi wokół zewnętrznej krawędzi skorupy.
Umieścić owoce rozłożone w dużej misce; mieszać, aż będzie gładka.
Dodajemy nektaryny i truskawki; mieszamy delikatnie, aż owoce zostaną dokładnie pokryte. Kopiec owoców w centrum tart, i zorganizować atrakcyjnie.
Tartę pokroić w kliny i od razu podawać.