Glazurowana Kanapka Z Tofu
Glazurowana kanapka tofu wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, chleb, tofu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Tofu Glazurowane Sojowo, Tofu Szkliwione, oraz Grill Tofu Sandwich.
Instrukcje
Umieść plastry tofu na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu, i smażyć 4 protokół. Obrócić plastry nad, i posypać solą i pieprzem; smażyć 4 protokół. Łyżka sos Worcestershire nad tofu; gotować 30 sekund lub aż rumiane, obracając raz.
Połączyć majonez, bazylia i czosnek.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na każdym z 4 kromek chleba, układając każdy plaster z 2 plastrami tofu i 2 plastrami pomidora. Przykryć pozostałymi kromkami chleba.