Glazurowana kanapka tofu wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, chleb, tofu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Tofu Glazurowane Sojowo, Tofu Szkliwione, oraz Grill Tofu Sandwich.
Instrukcje
1
Umieść plastry tofu na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Odstawić 5 minut, naciskając od czasu do czasu.
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Dodaj tofu, i smażyć 4 protokół. Obrócić plastry nad, i posypać solą i pieprzem; smażyć 4 protokół. Łyżka sos Worcestershire nad tofu; gotować 30 sekund lub aż rumiane, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Połączyć majonez, bazylia i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na każdym z 4 kromek chleba, układając każdy plaster z 2 plastrami tofu i 2 plastrami pomidora. Przykryć pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)