Gingery Cilantro Dip

Gingery Cilantro Dip
Gingery Cilantro Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jeśli masz sos sojowy, olej sezamowy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pierniki Pierniki, Dżem Z Gruszek Piernikowych, oraz Ciasto ze śliwkami Gingery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze, puree cilantro, imbir, olej rzepakowy, ocet ryżowy, sos sojowy o niskiej zawartości sodu i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać z gotowanymi krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn