Gingersnap Stackers może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka woskowanego papieru, plus 4 łyżki masła, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bakłażany Stackers, Układarki Ogórkowe, oraz Bakłażany Stackers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: woskowana folia papierowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
2
W małym rondlu, na małym ogniu, roztopić masło. Wymieszać melasę i wanilię, następnie zdjąć z ognia, wlać do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Lekko ubić jajko w małej misce i dodać do schłodzonej mieszaniny masło-melasa. Złożyć mąkę do mieszaniny melasy i dobrze połączyć. Owinąć ciasto w folię i schłodzić przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Pozostałą 1/4 szklanki cukru umieścić w płytkiej misce i odstawić. Weź 2 łyżki ciasta i rozwałkuj je w kulkę, a następnie do cukru. Powtórzyć z resztą ciasta.
Piec do płaskiego i po prostu zaczyna wyschnąć na brzegach, o 10 do 14 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Piec w partiach po 8 na blasze wyłożonej silikonową matą do pieczenia lub folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Wyjąć do regału chłodzącego. Można to zrobić z wyprzedzeniem, schłodzić i przechowywać szczelnie przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Pokroić opakowanie z kufli do lodów i pokroić lody na 1-calowe grube okrągłe. Połóż 1 ciastko twarzą w dół na 8-calowym placu woskowanego papieru i top z lodami, dopasowując średnicę ciastka tak blisko, jak to możliwe, przyciąć w razie potrzeby. Wierzch z innym ciastkiem, twarzą do góry i owinąć woskowany papier wokół stosu,a następnie owinąć szczelnie kawałkiem folii. Powtórz, umieszczając gotowe układarki do zamrażarki, gdy są one zakończone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Cukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
11
Pozostawić do zamrożenia na 30 minut i wyjąć opakowanie, aby służyć.