Gingered Pear-Apple Betty
Need a dairy free side dish? Gingered pear-Apple Betty może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 211 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jabłek Jonathana, sok z cytryny, cynamonowo-rodzynkowy chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabłko, gruszka i pigwa Brown Betty, Gruszka i migdał Brąz Betty, oraz Gruszka, migdał i suszone-Cherry Brown Betty.
Instrukcje
Umieść kostki chleba w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Połączyć 1 szklanka bułki tartej, gruszka, jabłko, cukier, i imbir w misce; dobrze wymieszać. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Dodaj wodę i sok z cytryny.
Pozostałą bułkę tartą połączyć z margaryną i posypać masą gruszkową.
Piec w 350 przez 40 minut lub do bąbelków.