Gingered Pear and Brandy Cocktail
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj Gingered Pear i Brandy Cocktail. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz koniak, imbir, skórkę cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brandy Alexander Koktajl, Brandy Pear Pie, oraz Spiced Brandy-Pear Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/4 szklanki wody i cukru w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, aż cukier się rozpuści.
Dodaj imbir. Przykryć i odstawić 15 minut. Przecedzić mieszaninę cukru przez drobne sito. Wyrzucić ciała stałe. Schłodzić mieszaninę cukru 30 minut lub do momentu, aż będzie gotowa do użycia.
Napełnij dużą shaker do martini do połowy lodem.
Dodać mieszaninę cukru, sok i koniak; wstrząsnąć do ostygnięcia. Przecedzić 1/2 szklanki mieszanki do każdego z 10 kieliszków do martini.
Każdą porcję udekorować 1 cytrynowym twist.