Gingered Flunder

Gingered Flunder
Gingered Flunder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 160 kalorii, 22g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, grubo piernik, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Flądra Aromatyczna, Flądra Caribe, oraz Flądra Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść piernik na kilku warstwach wilgotnej gazy. Zebrać krawędzie gazę razem, i wycisnąć worek gazę na małej misce. Odstawić 3 łyżki soku z imbiru; rezerwy pozostałego soku z imbiru do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Połącz 2 łyżki soku z imbiru, sos sojowy, sherry, sok z cytryny i cukier w płytkim naczyniu; dodaj rybę, obracając się do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce 20 minut, obracając ryby od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
RybyRyby
3
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
4
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i broil 3 minuty lub aż lekko rumiane (nie obracać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Posmaruj rybę olejem i piecz przez dodatkową minutę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Umieść rybę na poszczególnych talerzach, a pozostałą łyżkę soku imbirowego skropić rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn