Grillowana Spadzia oszklona imbirem zajmuje około 25 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 123 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką skrystalizowany imbir, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowany Kurczak Z Imbirem, Grillowane piersi z kurczaka z jabłkiem i imbirem, oraz Grillowany Musztarda Kreolska-Imbir Glazurowany Łosoś.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze pięć składników. Nawlecz spadzię na sześć metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulców; posmaruj połową glazury.
Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj spadzię pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 4-6 minut lub tylko do momentu, gdy melon zacznie mięknąć i brązowieć, często obracając i fastrygując pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Melon Miodowy
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego