Georgia Kasza Wafle
Georgia Grits gofry to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, regularne kasza, maślanka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chicken Georgia, Georgia Chili, oraz Ciasto Gruszka Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia na średnim ogniu w średnim rondlu.
Ubić kaszę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, często mieszając, 15 minut lub do miękkości. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia; schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z maślanką i jajkami.
W małej miseczce wymieszać mąkę i 3 składniki. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny kaszy, aż po prostu połączone.
Gotować w rozgrzanej, naoliwionej gofrownicy na złoty kolor (po około 1/3 szklanki ciasta).
Przyniesiony na stół przez autorkę książki kucharskiej Constance Snow (zaadaptowany z rustykalnej książki kucharskiej).
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.