Gelato Bar

Gelato Bar
Gelato Bar to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, chipsy z mlecznej czekolady, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Jakim smakiem gelato jesteś? Lody kokosowo-orzechowe, Gelato, oraz Gelato dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połączyć śmietanę i miód w małym ciężkim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Odstawić, aż czekolada się rozpuści, około 2 minut, a następnie ubijać, aby połączyć. Sos lekko ostudzić, a następnie wlać do przezroczystej szklanej miseczki lub małego dzbanka. (Sos można zrobić 1 tydzień wcześniej. Ostudzić całkowicie, następnie przykryć i schłodzić.) W razie potrzeby ponownie podgrzać sos w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Aby ubić bitą śmietanę: za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę i cukier w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Przełożyć bitą śmietanę do miski. (Bitą śmietanę można przygotować 2 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Umieść każdą polewę w oddzielnej misce do serwowania. Łyżka lodów lub lodów do misek deserowych i skropić sosem z mlecznej czekolady. Pozwól gościom posypać pożądanymi dodatkami na lodach. Top z bitą śmietaną i wiśniami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
GelatoGelato
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn