Gel ' s Green Beans and Beef
Fasolka szparagowa i wołowina gel to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, olej canolan, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Smażenie wołowiny z zieloną fasolką, Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa, oraz Fasolka Arabska Z Wołowiną.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, wymieszać mieloną wołowinę, imbir, czosnek, cebula w proszku, i pieprz. Gotować i mieszać, aż wołowina jest równomiernie rumiane.
Wymieszać sos sojowy i miód do mieszanki wołowiny. Wymieszać z zieloną fasolką. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 7 do 10 minut, aż fasola będzie miękka.
W małej misce, wymieszać mąkę i wodę. Wymieszać z mieszaniną wołowiny i fasoli i kontynuować gotowanie około 5 minut, aż zgęstnieje.