Gel ' s Green Beans and Beef

Gel ' s Green Beans and Beef
Fasolka szparagowa i wołowina gel to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, olej canolan, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Smażenie wołowiny z zieloną fasolką, Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa, oraz Fasolka Arabska Z Wołowiną.

Instrukcje

1
W dużej patelni na średnim ogniu, wymieszać mieloną wołowinę, imbir, czosnek, cebula w proszku, i pieprz. Gotować i mieszać, aż wołowina jest równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wymieszać sos sojowy i miód do mieszanki wołowiny. Wymieszać z zieloną fasolką. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 7 do 10 minut, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W małej misce, wymieszać mąkę i wodę. Wymieszać z mieszaniną wołowiny i fasoli i kontynuować gotowanie około 5 minut, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

340papryka habanerostek z polędwicy wołowej bez kości, pokrojony w cienkie paskistek z polędwicy wołowej bez kości, pokrojony w cienkie paski1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy227papryka habanerobardzo chuda mielona wołowinabardzo chuda mielona wołowina2Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna454papryka habaneroświeża fasola szparagowa, przycięta i zerwanaświeża fasola szparagowa, przycięta i zerwana7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża fasola szparagowa, pokrojona w 2-calowe kawałkiświeża fasola szparagowa, pokrojona w 2-calowe kawałki2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoimbir mielonyimbir mielony2Spód: okruszki z herbatników grahamimbir mielonyimbir mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos sojowy o obniżonej zawartości sodusos sojowy o obniżonej zawartości sodu2warzywo (np. szpinak)ramięramię3Spód: okruszki z herbatników grahamkotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbitekotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbite1porcja startego parmezanustarta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa0warzywo (np. szpinak)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)3Spód: okruszki z herbatników graham1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala2Spód: okruszki z herbatników grahamz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi2Spód: okruszki z herbatników grahampasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm3Spód: okruszki z herbatników grahampasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn