Gazpacho z bazylią Crème Fraîche to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, liście bazylii, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Spróbuj Gazpacho z bazylią Crème Fraîche, Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche, oraz Roladki z łososia wędzonego i bazylii z Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki gazpacho z wyjątkiem grzanek, aż dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Gazpacho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W małej misce wymieszać crème fraîche i bazylii. Mieszaj gazpacho; Chochla do serwowania potraw. Do każdej porcji doprawić bazyliowym crème fraîche i grzankami.