Gazpacho con Callos de Hacha
Gazpacho con Callos de Hacha może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.3 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką ogórki, sok z cytryny, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy (Callos), Jak gotować: Callos, flaki wołowe i gulasz z nóg, oraz Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki przetworzyć w robocie kuchennym, aż do puree.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski, naciskając tylną łyżką na sitko, aby wycisnąć sok; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z cytryny i kolejne 3 składniki. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdego plasterka bagietki.
Na blasze ułożyć chleb, masło-bokiem do góry.
Piec 10 minut lub do złotego koloru.
Grzanki posmarować kozim serem; odstawić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki. Smażyć 2 minuty lub do czasu zakończenia.
Zupa z kadzi na 4 miseczki; wierzch z kozim serem crouton. Przegrzebki podzielić równomiernie na grzanki. Top z mango.