Garnek z włoską kiełbasą i makaronem
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić włoską kiełbasę i garnek do makaronu w domu. To danie główne ma 1475 kalorii, 64G białka, oraz 84g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.85 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, makaron penne, paluszki selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Solidna Włoska Kiełbasa I Makaron (Garnek Crock), Makaron Z Włoską Kiełbasą, oraz Włoska kiełbasa i makaron.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i smażyć kiełbaski, aż będą brązowe.
Wlać gorący bulion z kurczaka i dusić z pokrywką przez 10 minut.
Dodać makaron na patelnię, dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Marchew i cebulę wymieszać, gotować przez 5 min, następnie dodać seler i fasolę, a następnie gotować przez kolejne 4 min. Sprawdź, czy makaron jest ugotowany, jeśli nie, gotuj przez kilka minut dłużej. Na koniec wymieszać posiekaną natkę pietruszki, doprawić i podawać w dużych miseczkach.