Garlicky Sauteed Swiss Chard

Garlicky Sauteed Swiss Chard
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Garlicky smażone szwajcarski Chard spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz plusk ocet winny, sól koszerna, pieprz płatki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szwajcarska Sałatka z Chard z jogurtem Garlicky, Bucatini z Chardą Szwajcarską i bułką tartą Garlicky, oraz Makaron Garlicky z boczkiem szwajcarskim i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodać olej do dużej patelni saute z czosnkiem i płatkami czerwonej papryki. Gotować na średnim ogniu, aż czosnek zmieni kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać posiekane żeberka szwajcarski chard i saute do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Dodać liście boczniaka szwajcarskiego i doprawić solą, do smaku. Gotować, aż liście zwiędną. Wymieszać z odrobiną czerwonego octu winnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Podawać natychmiast.;
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn