Garlicky, pikantne i Sezamey zielona fasola
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Garlicky, pikantny i Sezamey zielona fasola może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, fasolę, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Fasola Szparagowa Garlicky, Fasola Szparagowa Garlicky, oraz Fasola Szparagowa Garlicky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez około 2 protokół.
Odcedzić i natychmiast przenieść do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Rozgrzać olej sezamowy i olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i smażyć przez 2 do 3 minut, ciągle mieszając.
Dodać czosnek, szalotka, sól i pieprz do fasoli. Gotować i mieszać przez 1 minutę.
Wymieszać z sezamem, gotować jeszcze 1 minutę, a następnie podawać.