Garlicky Musztarda Zieleni
Garlicky musztarda zieleni jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Makaron z zielenią czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody, doprawiony 1/2 łyżeczki. sól do wrzenia. Tymczasem napełnij zlew lub miskę zimną wodą.
Gotować zieleninę musztardową do jasnozielonego, około 2 minut.
Dobrze spuścić w durszlaku i nacisnąć, aby usunąć jak najwięcej płynu. Odstawić.
Rozgrzać czosnek i olej razem na średniej patelni na średnim ogniu, aż czosnek będzie złoty i pachnący, 5 do 7 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść chipsy czosnku na talerz.
Podnieś ciepło do wysokiej i szybko dodaj cukier, pozostając 1/2 łyżeczki. sól i ocet. Gotować, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Dodaj zarezerwowane zieleniny musztardy i wymieszaj, aby pokryć. Gotować, aż większość płynu zniknie, o 3 protokół.
Podajemy warzywa na kaszy i posypujemy chipsami czosnkowymi.