Garlicky Musztarda Zieleni

Garlicky Musztarda Zieleni
Garlicky musztarda zieleni jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Makaron z zielenią czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody, doprawiony 1/2 łyżeczki. sól do wrzenia. Tymczasem napełnij zlew lub miskę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Gotować zieleninę musztardową do jasnozielonego, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
3
Dobrze spuścić w durszlaku i nacisnąć, aby usunąć jak najwięcej płynu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Rozgrzać czosnek i olej razem na średniej patelni na średnim ogniu, aż czosnek będzie złoty i pachnący, 5 do 7 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść chipsy czosnku na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podnieś ciepło do wysokiej i szybko dodaj cukier, pozostając 1/2 łyżeczki. sól i ocet. Gotować, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodaj zarezerwowane zieleniny musztardy i wymieszaj, aby pokryć. Gotować, aż większość płynu zniknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
7
Podajemy warzywa na kaszy i posypujemy chipsami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
ZieloniZieloni
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn