Garlicky Musztarda Zieleni

Garlicky Musztarda Zieleni
Garlicky musztarda zieleni jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Makaron z zielenią czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody, doprawiony 1/2 łyżeczki. sól do wrzenia. Tymczasem napełnij zlew lub miskę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Gotować zieleninę musztardową do jasnozielonego, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
3
Dobrze spuścić w durszlaku i nacisnąć, aby usunąć jak najwięcej płynu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Rozgrzać czosnek i olej razem na średniej patelni na średnim ogniu, aż czosnek będzie złoty i pachnący, 5 do 7 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść chipsy czosnku na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Podnieś ciepło do wysokiej i szybko dodaj cukier, pozostając 1/2 łyżeczki. sól i ocet. Gotować, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodaj zarezerwowane zieleniny musztardy i wymieszaj, aby pokryć. Gotować, aż większość płynu zniknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
7
Podajemy warzywa na kaszy i posypujemy chipsami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
ZieloniZieloni
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn