Garlicky Mayo

Garlicky Mayo
Garlicky Mayo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ząbków czosnku, szalotki, szczypta soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Frytki z Garlicky Dijon Mayo, Garlicky Red Soczewica Dal, oraz Jarmuż Garlicki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez rzepakowy, mielone szalotki, sok z cytryny, szczypta soli, i czosnek w moździerzu; Funt z tłuczkiem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn