Garlicky Linguine z krabem, czerwoną papryką i orzeszkami pinii

Garlicky Linguine z krabem, czerwoną papryką i orzeszkami pinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 570 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać grudki krabów, linguine, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Garlicky Linguine z krabem, czerwoną papryką i orzeszkami pinii, Sałatka z pieczonej papryki z orzeszkami pinii, oraz Stek żeberkowy z Purée z papryki i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj paprykę; przykryć i gotować 2 protokół.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz; przykryć i gotować 2 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać wino i gotować 2 minuty. Odstawić.
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Powrót makaron do garnka.
Dodaj sok z małży, 1/2 szklanki wody do gotowania i mieszankę papryki. Gotować na dużym ogniu, aż makaron wchłonie połowę płynu, o 2 protokół.
Dodać kraba i wrzucić do ogrzania przez, o 1 minutę.
Wymieszać z natką pietruszki. Doprawić do smaku pieprzem. Podziel makaron między miseczki.
Posypać orzeszkami pinii.
Podawać, przechodząc ser oddzielnie.