Garlic Prime Rib

Garlic Prime Rib
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Czosnek Prime Rib może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 206g białka, 412g tłuszczu, oraz w sumie 4611 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $31.5 za porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, pieprz mielony, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Garlic Prime Rib, Żeberka Chrzanowo-Czosnkowe, oraz Garlic' n ' Pepper Prime Rib dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć pieczeń na patelni z tłustym bokiem do góry. W małej misce wymieszać czosnek, oliwę z oliwek, sól, pieprz i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozprowadzić mieszaninę na tłustej warstwie pieczeni i pozostawić pieczeń na zewnątrz, aż osiągnie temperaturę pokojową, nie dłużej niż 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec pieczeń przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, następnie zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C) i kontynuować pieczenie przez dodatkowe 60 do 75 minut. Temperatura wewnętrzna pieczeni powinna wynosić 135 stopni F (57 stopni C)dla średnio rzadkich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostawić pieczeń na 10 lub 15 minut przed rzeźbieniem, aby mięso mogło zachować swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia71
Magazyn