Ganache do gorącej czekolady i Mochas
Ganache do gorącej czekolady i Mochas jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Mleko Czekoladowe Mrożone Mochas, Mocha Bananowa Z Sosem Czekoladowym, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić czekoladę w małej misce lub 2-cup szklanej miarki.
Wlać wrzącą wodę do czekolady i mieszać, aż będzie gładka, a czekolada się rozpuści. Jeśli masz mikser zanurzeniowy, użyj go, aby w pełni emulgować mieszaninę.
Ganache można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia. Podgrzać delikatnie w kuchence mikrofalowej przed użyciem.
James Freeman jest założycielem i właścicielem Blue Bottle Coffee Company. Po rozpoczęciu działalności w małej nawróconej doniczce w Oakland kilka lat temu, Blue Bottle jest obecnie wiodącą palarnią rzemieślniczą w kraju, z sześcioma kawiarniami w San Francisco Bay Area, palarniami na obu wybrzeżach oraz obecnością na High Line oraz w Rockefeller Ceneter i Chelsea na Manhattanie. Oprócz kawiarni, Blue Bottle serwowane jest w znakomitych restauracjach w całym kraju, w tym w Chez Panisse, Gramery Tavern, Coi i innych, i regularnie przyciąga uwagę krajowych mediów. Zobacz www.bluebottlecoffee.com po więcej.Caitlin Freeman jest cukiernikiem w Blue Bottle Coffee Company i była długoletnią właścicielką sklepu z ciastami i słodyczami w San Francisco, Miette. James i Caitlin Freeman mieszkają w San Francisco.Tara Duggan, pisarka dla sekcji żywności San Francisco Chronicle przez dziesięć lat, zdobyła nagrodę Jamesa Bearda za najlepszą kolumnę prasową i była nominowana do dodatkowej nagrody Jamesa Bearda za scenariusz fabularny. Mieszka z rodziną w San Francisco, a to jej trzecia książka.