Galicyjski gulasz wieprzowo-warzywny

Galicyjski gulasz wieprzowo-warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z Galicyjskiej wieprzowiny i warzyw. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1136 kalorii, 84g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz szynkę, chorizo, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Empanada Gallega (Galicyjskie ciasto wieprzowo-pieprzowe), Klonowy gulasz wieprzowo-warzywny, oraz Gulasz wieprzowo-warzywny z pietruszką polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić garbanzos w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj wodę do pokrycia o 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Odstawić na noc.
4
Drenaż.
5
Umieść żeberka wieprzowe, szynkę, szynkę, chorizo, stek i pancettę w dużym ciężarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
StekStek
SzynkaSzynka
6
Dodaj 16 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Dodaj garbanzos i pory. Zmniejszyć tomedium ciepła-niskie, przykryć częściowo, i gotowauntil garbanzos są delikatne, dostosowując heatas potrzebne do utrzymania aktywnego gotowania na wolnym ogniu, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
PorPor
8
Dodaj ziemniaki i jarmuż; gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JarmużJarmuż
9
Za pomocą łyżki szczelinowej podziel mięso, warzywa i bulion na 8 dużych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
* Dostępne w sklepach specjalistycznych i
11
Rynki włoskie.
12
** Kiełbasa wieprzowa przyprawiona przyprawami garlicand, ale łagodniejsza niż Meksykańskie chorizo; dostępna w sklepach z żywnością specjalistyczną i
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
KiełbasaKiełbasa
PrzyprawyPrzyprawy
WieprzowinaWieprzowina
13
Rynki Hiszpańskie i z latienda.com.
1
Bogaty gulasz potrzebuje wielkiego wina. José poleca Ribera del Duero z północnej Hiszpanii, jak Bodegas Alejandro
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
WinoWino
2
Fernández 2006 "Pesquera" Tinto ($34). Zarus2004 Barrica (1 Zł
3
byłby to również dobry wybór.
4
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia82
Magazyn