Galaretka Migdałowa
Need a przyprawa bezglutenowa? Galaretka migdałowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 157 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Mieszanka ekstraktu migdałowego, Woda, Mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tofu Migdałowe Chińskie (Galaretka Migdałowa), Ciasteczka Z Galaretką Migdałową, oraz Rolada Galaretki Malinowo-Migdałowej.
Instrukcje
Wlać 1 szklankę wody do miski; posypać żelatynę wodą; mieszać, aż żelatyna częściowo się rozpuści. Odstawić.
W dużym rondlu zagotować 1 szklankę wody. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiej i powoli wlać mieszaninę żelatyny.
Dodać mleko, cukier i ekstrakt z migdałów; mieszać, aż cukier i żelatyna są całkowicie rozpuszczone; wlać mieszaninę do dużego, płytkiego pojemnika. Przechowywać w lodówce do firmy, 3 do 4 godzin.
Pokroić w małe kwadraty, aby służyć.