Gai Lan (chiński brokuł) i wołowina

Gai Lan (chiński brokuł) i wołowina
Gai Lan (chińskie brokuły) i wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1208 kalorii, 98g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $11.85 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to drogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką sos rybny, gai lan, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chińska Wołowina z brokułami, Chińska Wołowina Z Brokułami, oraz Chiński Brokuł Wołowy.

Instrukcje

1
Połącz sosy z oliwą i marynuj w nich wołowinę przez około 30 minutes.It powinno pokryć całą wołowinę.Jeśli nie dodać więcej w równych ilościach.Tymczasem umyć Gai lan dobrze i pokroić na trzy do czterech cali kawałki.(Uwaga: wydaje się smakować lepiej, gdy liście i łodygi są dołączone) 5-A gotować duży garnek wody 5 - B gdy woda się zagotuje upuść kawałki Gai lan do wrzącej wody i usuń, gdy pożądana miękkość.(Lubię moje trochę chrupiące)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać patelnię lub wok na średnim ogniu.Gdy patelnia jest gorąca, podsmaż czosnek w około 1 łyżce oleju, aż lekko browned.Be ostrożnie, to będzie bardzo skwierczeć.Gdy czosnek jest rumiany, Wrzuć wołowinę z marynatą i podsmażyć, aż się skończy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Podawać na parze ryżu i chińskich brokułów.Pozostałego sosu użyć z ryżem i warzywami.UWAGA: To może być zbyt słone dla niektórych. Sugeruję użycie sosu sojowego lite zamiast zwykłego, aby zmniejszyć zawartość soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Delaire Graff Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Jasny złoty kolor pszenicy. Warstwowe ekspresje owoców cytrusowych i tropikalnych z subtelnymi warstwami miodu i migdałów w tle. Zbalansowane i znakomicie skonstruowane smaki są uzupełnione delikatną mineralnością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia43
Magazyn