Fuzzy Navel Cake II
Need a deser bezmleczny? Fuzzy pępek ciasto II może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brzoskwiniowy sznaps, margarynę, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Puszyste Ciasto Pępkowe I, Puszyste Ciasto Pępkowe, oraz Fuzzy Navel Smoothie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt. W blenderze brzoskwinie puree z sokiem, sznapsem, białym cukrem i sokiem pomarańczowym na gładką masę.
W średniej misce wymieszać mieszankę tortową, mieszankę budyniową, jajka, olej i 1 1/2 szklanki mieszanki brzoskwiniowej.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Ciasto mrozowe, póki gorące.
Wymieszać cukier, margarynę i pozostałą 1/4 szklanki mieszanki brzoskwiniowej.