Need a deser bezmleczny? Fuzzy pępek ciasto II może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brzoskwiniowy sznaps, margarynę, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Puszyste Ciasto Pępkowe I, Puszyste Ciasto Pępkowe, oraz Fuzzy Navel Smoothie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt. W blenderze brzoskwinie puree z sokiem, sznapsem, białym cukrem i sokiem pomarańczowym na gładką masę.