Fusilli ze szpinakiem i serem Asiago
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fusilli ze szpinakiem i serem Asiago. Jedna porcja zawiera 713 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Fusilli z kurczaka ze szpinakiem i serem Asiago, Makaron z serem Asiago i szpinakiem, oraz Asiago Cheese & Spin Pasta Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron z 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Tymczasem ciepła oliwa z oliwek w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj szpinak i pomidory i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 2 Więcej minut.
Dodać ugotowany makaron i wrzucić.
Dodać sery, sól, pieprz i płyn do gotowania makaronu i wymieszać, aby połączyć.
Makaron przełożyć na talerz i podawać.