Fusilli z musztardą i porzeczkami
Fusilli z musztardą i porzeczkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz płatki chile, ząbki czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii, Zielenina mniszka lekarskiego z porzeczkami i orzeszkami pinii, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie z zaleceniami opakowania.
W międzyczasie grzać orzeszki piniowe na dużej, suchej patelni na średnim ogniu; odstawić.
Dodać olej do patelni, następnie dodać czosnek i płatki chile. Gotować, mieszając, aż pachnący, 1 minutę.
Dodaj porzeczki, zieleninę z przylegającą do nich wodą i sól. Przykryć; gotować, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Wymieszać z odsączonym makaronem i zastrzeżonymi orzechami.