Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz do 3 sardeli, sól koszerną, fetę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z grillowanych pomidorów i fety z sosem cytrynowo-kaparowym, Pesto Szpinakowe Fusilli, oraz Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść mokry szpinak na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać szczyptę soli, przykryć i gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania Szkła
3
Wyjmij patelnię z ognia, utrzymując pokrywkę; szpinak zwiędnie i pozostanie jasnozielony. Jeśli za pomocą blendera, umieścić w czosnku, anchois, kapary, Skórka z cytryny, 2 Tbs. pokruszonyfeta, pietruszka, bazylia, sok z cytryny, oliwa z oliwek, sól, pieprz i zmiksować, aż pesto będzie kremowe. Jeśli używasz moździerza, dodaj składniki pesto pojedynczo, waląc tłuczkiem, aż dobrze zmiksujesz i wymieszasz przed dodaniem następnego składnika. Cienkie pesto z zarezerwowanej wody makaronu, aby uzyskać konsystencję krem cieknący; prawdopodobnie nie będzie musiał używać całej 1/2 szklanki wody. Powrót makaron do garnka, w którym został ugotowany; dodać szpinak (odsączyć płyn pozostały na patelni) i pesto, mieszając bardzo dobrze, aby pokryć makaron. Wymieszać 2/3 szklanki pokruszonej fety i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Srebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny