Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto

Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto
Fusilli z fetą i cytrynowo-kaparowym Pesto to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz do 3 sardeli, sól koszerną, fetę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z grillowanych pomidorów i fety z sosem cytrynowo-kaparowym, Pesto Szpinakowe Fusilli, oraz Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mokry szpinak na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szczyptę soli, przykryć i gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wyjmij patelnię z ognia, utrzymując pokrywkę; szpinak zwiędnie i pozostanie jasnozielony. Jeśli za pomocą blendera, umieścić w czosnku, anchois, kapary, Skórka z cytryny, 2 Tbs. pokruszonyfeta, pietruszka, bazylia, sok z cytryny, oliwa z oliwek, sól, pieprz i zmiksować, aż pesto będzie kremowe. Jeśli używasz moździerza, dodaj składniki pesto pojedynczo, waląc tłuczkiem, aż dobrze zmiksujesz i wymieszasz przed dodaniem następnego składnika. Cienkie pesto z zarezerwowanej wody makaronu, aby uzyskać konsystencję krem cieknący; prawdopodobnie nie będzie musiał używać całej 1/2 szklanki wody. Powrót makaron do garnka, w którym został ugotowany; dodać szpinak (odsączyć płyn pozostały na patelni) i pesto, mieszając bardzo dobrze, aby pokryć makaron. Wymieszać 2/3 szklanki pokruszonej fety i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Kalorie
1
420, tłuszcz
2
21, Kalorie Tłuszczowe
1
190, Tłuszcze Nasycone
2
6, białko
3
14, Tłuszcz Jednonienasycony
4
12, węglowodany
5
820, Cholesterol
6
30, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
44, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn