Fumet Rybny

Fumet Rybny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fumet Fish. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 356 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, por, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fumet Rybny, Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), oraz Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń skrzela i oczy z ryb, lub niech twój sklep rybny to zrobi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
2
Pokroić głowy i kości w poprzek na 4-calowe kawałki.
3
Umieścić je w płytkiej patelni i przykryć zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odstawić na 1 godzinę, zmieniając wodę dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Drenaż.
6
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać cebulę, koper włoski, por, pieprz, sól, pietruszka, i liść laurowy. Włączyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż warzywa zmiękną, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
PorPor
SólSól
8
Dodać ości rybne i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kości i wszelkie mięso wokół kości zmienią się z przezroczystego na biały, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
9
Dodać wino i wodę i doprowadzić do wrzenia. Gotuj przez 10 minut, odtłuszczając pianę, gdy unosi się na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
10
Wyjmij z ognia i pozostaw na 10 minut.5.Odcedzić fumet przez sito o drobnych oczkach, mocno naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej aromatycznej cieczy. Jeśli masz więcej niż 3 filiżanki leku fumet, umieść płyn w czystym rondlu i gotuj, aż zmniejszy się do 3 filiżanek. Przechowywać szczelnie przykryty, w lodówce do 3 dni lub w zamrażarce do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia40
Magazyn