Frytki z kurczaka ze śmietaną i grzybami morelowymi
Frytki z kurczaka ze śmietaną i grzybami morelowymi to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, pieprz, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Frytki z kurczaka i karczocha z grzybami morelowymi, Potrawka z kurczaka z natką pietruszki i pieczarkami Kurkowymi, oraz Pieczarki Morelowe Z Groszkiem.
Instrukcje
Bulion z kurczaka rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu. Morele oczyścić, dokładnie spłukując gorącą wodą; dodać do bulionu. Wyłącz ciepło i pozwól, aby smalece zmiękły.
Grzyby odsączyć przez drobne sito, odstawić wywar i grzyby na bok.
Kurczaka przyprawiamy 1/2 łyżeczki soli. Gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż chrupiące i tłuszczu jest renderowane.
Dodać kurczaka, i gotować 15 protokół, obracając raz, aż rumiane.
Dodaj wino, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj 10 minut.
Wyjąć kurczaka i umieścić w wolnej kuchence.
Dodaj zarezerwowany czas na patelni, i deglaze mieszając poluzować cząstki z patelni.
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać musztardę i ubijać, aby zmiksować.
Roztrzepać szalotkę, Młode pory, ziemniaki, czosnek i zarezerwowane smardze wokół kurczaka i wlać mieszankę śmietany na kurczaka i warzywa.
Dodać pieprz i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Gotować na wysokiej 3 do 4 godzin lub na niskiej około 5 godzin lub do miękkości. Wymieszać ze świeżymi ziołami i podawać.