Frytki pieczone z dipem
Pieczone frytki ziemniaczane z dipem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, śmietana, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Frytki Polenta (Nie-Frytki Ziemniaczane), Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz 5-Składnikowy Dip Z Pieczonego Hummusu Z Kurczaka Buffalo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozprowadzić oliwę na blasze do pieczenia.
Ułóż pochrzyny na przygotowanej blasze do pieczenia w jednej warstwie; doprawić doprawioną solą.
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 25 minut.
Podczas pieczenia ziemniaków, wymieszać śmietanę, majonez, przyprawa taco, i papryka razem w małej misce.
Podawać jako dip do ziemniaków.