Frosted Toast Crunch™ Sernikowe Babeczki
Przepis Frosted Toast Crunch™ Cheesecake Cupcakes jest gotowy w około 3 godziny i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz matowe płatki tostowe, bitą śmietanę, wanilię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Frosted Toast Crunch™ Cupcakes, Frosted Toast Crunch™ Berry Parfaits, oraz Lody Płatkowe Frosted Toast Crunch™ .
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 12 regularnych kubków muffin; lekko spryskaj papierowe kubki sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać pokruszone płatki i roztopione masło. Wcisnąć około 1 łyżki mieszanki okruchów mocno w dno każdej filiżanki muffinki. Odstawić.
W dużej misce, beat twarogu i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 3 minut lub do światła i puszyste. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny i wanilii; ubijać aż do wymieszania. Łyżka napełniania równomiernie do kubków muffin, wypełniając każdy około trzech czwartych pełne.
Piec 25 minut lub do wypełnienia jest ustawiony i krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 2 godzin.
Aby podać, Usuń papierowe kubki z serników.
Dekoruj bitą śmietaną, malinami i cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce.